Име U788 ST9 Arctic Grey
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код NCS S4500-N
Опис U788 ST9 Arctic Grey. Таа е средна нијанса на сива која во себе има сина боја. Со дрвен декор, тоа создава силен ладен контраст и изгледа добро во затемнети комбинации со материјали како бетон. Структурата ST9 Smoothtouch Matt со својот кадифен впечаток ја зголемува неутралноста на декорот.
Структура ST9
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
6884 U788 ST9 Arctic Grey 18mm 5.998 ден. по ком.