Име U830 ST9 Caramel Nude
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код NCS S3030-Y50R
Опис U830 ST9 Caramel Nude. Карамел декорот е ретро верзија на теракота бојата. Во комбинација со сите сиви нијанси добива модерен изглед, додека пак со темнокафените тонови зрачи со класична елеганција. Овој декор лесно се претопува во сите стилови. ST9 Smoothtouch Matt структурата и дава природен мат изглед.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91216 U830 Caramel Nude ST9 18mm 6.460 ден. по ком.