Име U899 ST9 Soft Black
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код NCS S8500-N
Опис U899 ST9 Soft Black. Многу темна, речиси црна нијанса на сива со топла кафeна боја. Во комбинација со темен дрвен декор, како орев, создава еленгантен контраст. Честопати ја заменува црната боја. Погодна е за сите типови на простори. Структурата ST9 Smoothtouch Matt му дава на овој декор дополнителен мат ефект.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
5998 U899 ST9 Soft Black 18mm 5.998 ден. по ком.