Име U960 ST9 Onyx Grey
Димензии 2800x2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код Рал 7012
Опис U960 ST9 Onyx Grey. Темна и топла сива која изгледа како бетон. Секој дрвен декор изгледа модерно во комбинација со Оникс сива. Особено погодна за комбинација со класични дрвни декори, како што се јавор, бука или даб. Структурата ST9 Smoothtouch Matt со својот кадифен впечаток ја зголемува неутралноста на декорот.
Структура ST9
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 43/2
Шифра Опис Цена
6438 U960 ST9 Onyx Grey 18mm 5.998 ден. по ком.