Име MDF U961 PM Graphite Grey
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Медијапан плочи
Код Ral 7021
Опис U961 PM Graphite Grey. Графитно сивата е само за нијанса посветла од од црната. Оваа „скоро црна“ е одлична за покривање на големи површини. Структурата PM PerfectSense Matt му додава особена елеганција на овој декор.
Структура STPM
Дебелина 18mm
Кант 23/1; 43/1
Напомена Мат и сјај медијапан таблите се продаваат и по четвртина табла.