Име U961 ST19 Graphite Grey
Димензии 2800х2070мм
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код Ral 7021
Опис U961 ST19 Graphite Grey. Во комбинација со природно елегантната дрвна структура ST19 Deepskin Excellent овој декор остава впечаток на мат лакирана површина. Посветла е за нијанса од чисто црната U999, па затоа создава малку поблаг контраст. Оваа скоро црна нијанса е одлична за примена на големи ѕидни површини.
Структура ST19 Deepskin Excellent
Дебелина 18mm
Кант 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91218 U961 Graphite Grey ST19 18mm 6.828 ден. по ком.