Име U961 ST2 Graphite Grey
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код Ral 7021
Опис U961 ST2 Graphite Grey. Графитно сивата е за нијанса посветла од чисто црната, па контрастите кои ги создава се за нијанса помали. Оваа скоро црна нијанса е погодна за примена на големи површини. Структурата ST2 Smoothtouch Pearl и дава извесен сјај и овозможува широка примена на овој декор.
Структура ST2 Smoothtouch Pearl
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91217 U961 Graphite Grey ST2 18mm 5.381 ден. по ком.