Име U968 ST9 Carbon Grey
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код Ral 7016
Опис U968 ST9 Carbon Grey. Карбон сивата е новата „Скоро црна“ нијанса со интересна сина компонента, кој честопати се користи како боја за метални рамки. Одлично се вклопува со светли дрвни декори и рустични темни варијатни. Структурата ST9 Smoothtouch Matt на целата палета на унидекори им дава природен мат ефект.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91219 U968 ST9 Carbon Grey 18mm 5.998 ден. по ком.