Име U999 ST19 Black
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код Ral 9005
Опис U999 ST19 Black. Еднобојниот унидекор Црна повторно се враќа во тренд, како на мали површини за создавање на контраст со белите нијанси, така и на големите површини. Поради тоа црната се појавува со најразлични упадливи структури кои го менуваат нејзиниот впечаток и ја прават да изгледа многу поразлично. Структурата ST19 Deepskin Excellent ја прави да изгледа како мат лакирана површина.
Структура ST19 Deepskin Excellent
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91221 U999 Black ST19 18mm 5660 ден. по ком.