Име U999 ST38 Црна
Димензии 2800х2070мм
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код Ral 9005
Опис U999 ST38.Еднобојниот црн уни декор се враќа во мода, меѓу другото, и во впечатливите црно-бело контрасти. Во рамка на овој тренд, средбата на структура и боја на црната и дава нова димензија благодарение на различните впечатливи структури. Овде структурата на ST38 Feelwood Pinegrain му дава на U999 впечатлива површина на длабоко четкано меко дрво.
Структура ST38
Дебелина 18мм (18,6мм)
Кант 23/08; 43/2
Шифра Опис Цена
5776 U999 ST38 Црна 18мм (18,6мм) 6801 ден. по ком.