Име U999 ST76 Black
Димензии 4100x650x12mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Работни Плочи
Код Ral 9005
Димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm
Димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136cm, 273cm, 410cm
Опис U999 ST76 Black е компакт работна плоча која се карактеризира со голема цврстина и со дебелина од само 12мм. Ова е единствен копмлетно водотпорен материјал во дрвната индустрија и затоа е идеален за кујнска работна плоча, за елементи под мијалник во бања како и за преградни паравани во јавни соблекувални и тоалети каде има голем контакт со вода.Јадрото се состои од високопресувани импрегнирани целулозни листови кое може да биде во црна бела и светло сива боја. Овие три бои совршено се вклопуваат со сите декори . Структурата ST76 Mineral Rough Matt создава впечаток на четкана површина на природен камен. •Цврсти и трајни•Отпорни на влага, вода и температура до 120°С •Антибактериски и безбедни за работа со храна •Отпорни на дамки •Лесни за одржување •Модерен изглед •Непотребно е кантирање
Структура ST76 Mineral Rough Matt
Дебелина 12mm
Кант не се кантира
Напомена Цената се однесува на метар должен. 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm се носат само по нарачка.