Име U999 ST89 Black
Димензии 4100mm x 600mm / 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Работни Плочи
Димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
Димензии за сечење плотна 4100х1200мм 136cm, 273cm, 410cm
Опис U999 ST89 Black. Монохроматскиот уни декор на црна повторно се враќа во мода, меѓу другото, во впечатливи контрасти од црно-бело. Во рамките на трендот, средба на структури и црната добива различни впечатливи структури со кои бојата повеќе не е толку изразито црна. Во овој случај, ST89 Mineral Rough структурата му дава грубост на декорот U999, и поради длабокиот сјај изгледа елегантно, но сјајот се менува со промена на перспективата.
Структура ST89
Дебелина 38mm
Кант 43/1.5
Напомена Цената се однесува на метар должен. 4100mm x 920mm / 4100mm x 1200mm се носат само по нарачка.