Име VANN 0375
Димензии C-64mm L-100mm/ C-128mm L-200mm/ C-256mm L-350mm
Финиш L-Алуминиум мат / L29-Темен месинг / L09-Мат црна
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал Алуминиум
Опис VANN 0375 е профилна рачка од алуминиум со форма со прави и модерни линии. Благиот наклон во предниот дел на рачката ја прави да има лесен и удобен прстофат. Многу лесно и брзо се прицврстува преку кантот на задната страна на фронтот. Овој начин на прицврстување овозможува рачката да биде подобна за различни дебелини. Елегантниот дизајн ја прави недоминантна во изгледот на парчето мебел, а сепак естетски соодветна за модерни дизајни. Достапна е во алуминиум мат, црн мат финиш и темен месинг.
Шифра Опис Цена
6493 VANN 0375 64mm/100mm, мат црна 242 ден. по ком.
6482 VANN 0375 64mm/100mm, темен месинг 242 ден. по ком.
6457 VANN 0375 64mm/100mm, алуминиум мат 222 ден. по ком.
6466 VANN 0375 128mm/200mm, алуминиум мат 294 ден. по ком.
6448 VANN 0375 128mm/200mm, темен месинг 322 ден. по ком.
6490 VANN 0375 128mm/200mm, мат црна 332 ден. по ком.
6461 VANN 0375 256mm/350mm, алуминиум мат 453 ден. по ком.
6480 VANN 0375 256mm/350mm, мат црна 518 ден. по ком.
90753 VANN 0375 256mm/350mm, темен брусен месинг 533 ден. по ком.