Име Vision Top сет фиока H=121/L=500мм
Димензии H=121/L=500мм
Финиш бела, антрацит
Производител SYSKOR
Потекло Шпанија
Материјал Алуминиум
Опис Vision Top сет фиока H=121/ L=500mm со метални страници и меко затворање. Достапна во два финиши бела и антрацит
Шифра Опис Цена
92625 Vision Top сет фиока 121/500мм, антрацит 2150 ден. по ком.
92628 Vision Top сет фиока 121/500мм, бела 2150 ден. по ком.