Име Vision Top сет фиока H=89/ L=500mm
Димензии H=89/ L=500mm
Финиш бела, антрацит
Производител SYSKOR
Потекло Шпанија
Материјал Алуминиум
Опис Vision Top сет фиока H=89/ L=500mm со метални страници и меко затворање. Достапна во два финиши бела и антрацит
Шифра Опис Цена
92624 Vision Top сет фиока 89/500мм, антрацит 2089 ден. по ком.
92627 Vision Top сет фиока 89/500мм, бела 2089 ден. по ком.