Име Vision Top сет фронт за внатрешна фиока H=89mm
Димензии H=89mm/ L=600/1200mm
Финиш бела, антрацит
Производител SYSKOR
Потекло Шпанија
Материјал Алуминиум
Опис Vision Top сет фронт за внатрешна фиока Н=89мм и со должини 600 и 1200мм. Достапни во бела и антрацит боја.
Шифра Опис Цена
92637 Vision Top сет фронт за внатрешна фиока 89/600мм, антрацит 1003 ден. по ком.
92638 Vision Top сет фронт за внатрешна фиока 89/1200мм, антрацит 2035 ден. по ком.
92639 Vision Top сет фронт за внатрешна фиока 89/600мм, бела 1003 ден. по ком.
92640 Vision Top сет фронт за внатрешна фиока 89/1200мм, бела 2035 ден. по ком.