Име Vision Top Glass сет фиока H=185/ L=500мм – Антрацит
Финиш Антрацит
Производител Syskor
Потекло EU
Опис Vision Top Glass сет фиока H=185/ L=500mm со метални страници и вградено калено стакло со д=10мм и водилки со целосно извлекување и меко затворање. Носивост: 40кг
Шифра Опис Цена
92631 Vision Top Glass сет фиока 185/500мм, антрацит 5365 ден. по ком.