Име Vision Top Glass сет фиока H=185/ L=500мм – Бела
Димензии H=185/ L=500мм
Финиш бела
Производител SYSKOR
Потекло EU
Материјал метал,пластика
Опис Vision Top Glass сет фиока H=185/ L=500mm со метални страници и вградено калено стакло со д=10мм и водилки со целосно извлекување и меко затворање. Носивост: 40кг
Шифра Опис Цена
92632 Vision Top Glass сет фиока 185/500мм, бела 5365 ден. по ком.