Име Vision Top Glass сет фронт за внатрешна фиока Н=185мм
Димензии Н=185мм; L=600/900mm
Финиш бела, антрацит
Производител SYSKOR
Потекло Шпанија
Материјал Алуминиум
Опис Vision Top Glass сет фронт за внат.фиока Н=185мм со стакло калено со дебелина д=10мм и со должини 600 и 900мм. Достапни во бела и антрацит боја.
Шифра Опис Цена
92633 Vision Top Glass сет фронт за внатрешна фиока 185/600мм, антрацит 2244 ден. по ком.
92634 Vision Top Glass сет фронт за внатрешна фиока 185/900мм, антрацит 3346 ден. по ком.
92635 Vision Top Glass сет фронт за внатрешна фиока 185/600мм, бела 2244 ден. по ком.
92636 Vision Top Glass сет фронт за внатрешна фиока 185/900мм, бела 3346 ден. по ком.