Име MDF W1100 PG Alpine White
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Медијапан плочи
Код Ral 9003
Опис W1100 PG Alpine White. Таа е најнеутрална бела боја во колекцијата на EGGER декори. Таа се поклопува со популарната RAL Signal white, која често се користи, особено во внатрешната декорација. Има изненадувачки кадифен впечаток и едноставен изглед на лакирана површина во висок сјај PG PerfectSense сјај. Во комбинација со W1100 во PM, се создава современ мат-сјај ефект.
Структура STPG
Дебелина 18mm
Кант 23/1
Напомена Мат и сјај медијапан таблите се продаваат и по четвртина табла.