Име W1000 ST19 Premium White
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код Ral 9016
Опис W1000 ST19 Premium White. Премиум белата е многу постојана и затоа остава впечаток на декор со врвен квалитет. Комбинацијата со структура ST19 Deepskin Excellent и длабоката четкана површина создава неутрален, но сепак природен изглед. Тоа денес е тренд за големи ѕидни површини во ентериерното уредување и изработката на мебел.
Структура ST19 Deepskin Excellent
Дебелина 18mm
Кант 23/04; 23/08; 43/08
Шифра Опис Цена
91222 W1000 ST19 Premium White 18mm 6.735 ден. по ком.