Име W1000 ST38 Premium White
Димензии 2800х2070мм
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код Ral 9003
Опис W1000 ST38 Premium White. Еднобоен бел декор со висок квалитет, комбиниран со квалитетна дрвена површинска структура ST38 Feelwood Pinegrain. Ефектот на обложена со бело, лакирана и длабоко четкана смрека ја комбинира неутралноста , што често се бара во дизајнот на ентериер за мебел на поголеми површини.
Структура ST38 Feelwood Pinegrain
Дебелина 18мм (18,6мм)
Кант 23/08; 43/2
Шифра Опис Цена
5795 W1000 ST38 Premium White 18мм (18,6мм) 9.931 ден. по ком.