Име W1100 ST9 Alpine White
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код Рал 9003
Опис W1100 ST9 Alpine White. Најубава неутрална нијанса на бела боја во декоративната колекција на EGGER. Одлична е за комбинирање во современото внатрешно уредување. Монохроматската структура ST9 Smoothtouch Matt создава исклучителен атрактивен изглед на мат површина.
Структура ST9 Smoothtouch Matt
Дебелина 18mm; 25mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 28/08; 28/2; 43/08; 43/2
Шифра Опис Цена
5794 W1100 ST9 Alpine White 18mm 6.381 ден. по ком.
6137 W1100 ST9 Alpine White 25mm 8.181 ден. по ком.