Име W1101 ST76 Solid Alpine White
Димензии 4100x650x12mm
Формат 4100x650x12mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Работни Плочи
Код Ral 9003
Монтирање https://www.youtube.com/watch?v=NiRA_3WL5L8
Димензии за сечење плотна 4100х600мм 205cm, 410cm
Димензии за сечење плотна 4100х920мм 205cm, 410cm.
Опис W1101 ST76 Solid Alpine White. Единствена работна плоча на Egger која е водоотпорна цврста и тенка само 12мм. W1101 ST76 Solid Alpine White е бело јадро обложено со меламинска фолија и не се кантира. Компакт работна плоча која се карактеризира со голема цврстина и со дебелина од само 12мм. Ова е единствен копмлетно водотпорен материјал во дрвната индустрија и затоа е идеален за кујнска работна плоча, за елементи под мијалник во бања како и за преградни паравани во јавни соблекувални и тоалети каде има голем контакт со вода. Јадрото се состои од високопресувани импрегнирани целулозни листови кое може да биде во црна бела и светло сива боја. Овие три бои совршено се вклопуваат со сите декори . Структурата ST76 Mineral Rough Matt создава впечаток на четкана површина на природен камен. •Цврсти и трајни•Отпорни на влага, вода и температура до 120°С •Антибактериски и безбедни за работа со храна •Отпорни на дамки •Лесни за одржување •Модерен изглед •Непотребно е кантирање
Структура ST76 Mineral Rough Matt
Дебелина 12mm
Кант не се кантира
Напомена Цената се однесува на метар должен. 4100mm x 920mm се носат само по нарачка.