Име OPL W908 STSM Basic White
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код Рал 9016
Опис W908 STSM Basic White. Основно бела може да се комбинира со сите репродукции на материјали, уни декори и дрвни декори. Таа најчесто се користи за изработка на корпус. Благодарение на структурата SM оваа неутрална бела добива ефект на сатен.
Структура STSM
Дебелина 16mm; 18mm; 25mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 28/08; 28/2; 43/2
Шифра Опис Цена
3645 W908 STSM Basic White 16mm 3906 ден. по табла
5773 W908 STSM Basic White 18mm 3992 ден. по табла
6135 W908 STSM Basic White 25mm 5481 ден. по табла