Име OPL W980 ST2 Platinum White
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код Рал 9016
Опис W980 ST2 Platinum White. Платинесто бела е повеќенаменска бела за сите апликации и комбинации, и е неизбежен дел од сите стилови и дизајни во внатрешното уредување. Бисерната структура на ST2 Smoothtouch Pearl и дава на оваа неутрална бела одредена сјајност и ја прави доволно издржлива за сите примени.
Структура ST2 Smoothtouch Pearl
Дебелина 8mm; 16mm; 18mm; 25mm; 38mm
Кант 23/04; 23/08; 23/2; 28/08; 28/2; 43/2; 54/2
Напомена Цената се однесува на цела табла. Може да се добие и половина табла 280x103cm или 140x207cm
Шифра Опис Цена
791 W980 ST2 Platinum White 16mm 4.313 ден. по табла
3018 W980 ST2 Platinum White 18mm 5.191 ден. по табла
3132 W980 ST2 Platinum White 25mm 6.963 ден. по табла
2565 W980 ST2 Platinum White 38mm 8.216 ден. по табла
2380 W980 ST2 Platinum White 8mm 3.820 ден. по табла