Име OPL W980 STSM Platinum White
Димензии 2800х2070mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Оплеменета Иверица
Код Рал 9016
Опис W980 STSM Platinum White. Платина бела е многунаменска бела за сите апликации и комбинации, и често се користи во дизајнот на мебел и дизајнот на ентериери. Благодарение на сатенската SM површина, оваa неутрално белa изгледа како да е застаклена.
Структура STSM
Дебелина 16mm; 18mm; 25mm
Кант 23/04; 23/2; 28/2; 43/08; 43/2; 54/2
Напомена Цената се однесува на цела табла. Може да се добие и половина табла 280x103cm или 140x207cm
Шифра Опис Цена
6142 W980 STSM Platinum White 16mm 4313 ден. по табла
5791 W980 STSM Platinum White 18mm 4399 ден. по табла
6136 W980 STSM Platinum White 25mm 5901 ден. по табла