Име WAVE 0119
Димензии 32/45mm; 160/173mm
Финиш брусен челик/ црна мат
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал Замак
Опис WAVE 0119 е рачка која се вградува во фронтот и станува дел од самото парче мебел без дополнителни испакнувања. Овој дизајн е создаден да одговара на сите стилови од денешницата. Едноставна за монтажа со извонреден впечаток.
Шифра Опис Цена
92059 WAVE 0119 32/45мм, брусен челик 358 ден. по ком.
92060 WAVE 0119 32/45мм, црна мат 328 ден. по ком.
92299 WAVE 0119 160/173мм, црна мат 625 ден. по ком.
93310 WAVE 160/173мм брусен челик 839 ден. по ком.