Име WAY 0518
Димензии L=50/100/200/400/1100mm
Финиш брусен темен месинг, брусена црна
Производител Viefe
Потекло Шпанија
Материјал Алуминиум
Опис WAY 0518
Шифра Опис Цена
92593 WAY 0518 50mm, брусен темен месинг 173 ден. по ком.
92594 WAY 0518 100mm, брусен темен месинг 219 ден. по ком.
92597 WAY 0518 200mm, брусен темен месинг 307 ден. по ком.
92598 WAY 0518 400mm, брусен темен месинг 520 ден. по ком.
93171 WAY 0518 100mm, црна мат 192 ден. по ком.
93179 WAY 0518 200mm, црна мат 262 ден. по ком.
93180 WAY 0518 400mm, црна мат 447 ден. по ком.
93016 WAY 0518 50mm, црна мат 153 ден. по ком.
93271 виефе рачка WAY – CC32L50mm бела мат 159 ден. по ком.
93307 виефе рачка WAY – CC64L100mm бела 209 ден. по ком.
93311 виефе рачка WAY – CC128L200mm бела мат 0518128LМ1 294 ден. по ком.
93312 виефе рачка WAY – CC320L400mm бела мат 508 ден. по ком.