Име WingLine 220
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Метал, пластика
Опис ▸ Двокрилна врата на преклоп ▸ Со рамен преклоп ▸ За дрвени врати ▸ Може да се примени Sensys шарки со интегриран Silent System ▸ Тежина на една врата до 25kg ▸ Висина на врата до 2400 mm ▸ Ширина на една врата 400-500 mm ▸ Дебелина на врата 16-25mm ▸ Подесување на висина +/- 5mm ▸ Тестирана до 40.000 отворања.