Име Wingline 230
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Метал, пластика
Опис WingLine 230 е гигант меѓу системите на преклопни врати: површините од над 6 m² се отвораат со едно движење. Совршен за големи кабинети, на пр. во канцеларија или помошна просторија. Како агилен делител на собите. WingLine 230 го има токму она што е потребно, потпорни врати со тежина на крилата од 20 до 25 kg. Исклучително цврсто: странично монтирање со скриена шарка со брзо склопување Sensys 8645i. WingLine 230 не бара ниту централни панели, ниту пак водилка на подот.