Име WingLine 780
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Метал
Опис ▸ Врата на преклопување со 2- крила ▸ Со рамен преклоп ▸ За дрвени врати ▸ Може да се примени Sensys шарки со интегриран Silent System ▸ Тежина на една врата до 10kg ▸ За врати со димензија помала од 400 x 1000mm се користи WingLine само со горно водење ▸ За врати со димензија помали од од 500 x 2200mm системот се надградува со дополнителна долна водилка