Име WingLine L
Производител Hettich
Потекло Германија
Материјал Метал, пластика
Опис Врата на преклопување со 2- крила ▶ Со рамен преклоп ▶ За дрвени врати ▶ Може да се примени Sensys шарки со интегриран Silent System ▶ Тежина на една врата до 20-25kg ▶ За врати со висина до 3000mm ▶ За ширина на крило до 600mm ▶ Тестирано со 40000 пати ▶▶ Врата на преклопување со 2- крила ▶▶ Со рамен преклоп ▶▶ За дрвени врати ▶▶ Може да се примени Sensys шарки со интегриран Silent System ▶▶ Тежина на една врата до 20-25kg ▶▶ За врати со висина до 3000mm ▶▶ За ширина на крило до 600mm ▶▶ Тестирано со 40000 пати