Име Wurth neutral силикон
Опис > Флексибилно лепење за внатрешни и надворешни услови > Посебно погоден при застаклување на дрвени прозорци,лепење огледала ,за исполнување на фуги кај дрво,бетон,метал и пластични материјали како и бројни примени во домаќинството и хоби изработка > Неутрален мирис > Трајна флексибилност и одлична постојаност на температурни разлики > Не се препорачува за лепење на природен камен и мермер.