Име X91 Подлошка со 3D штелување
Димензии Н=0/2мм
Финиш Никел
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Челик
Опис подлошка со екцентрична регулација
Шифра Опис Цена
7875 X91 Подлошка Н=0мм со 3D штелување 22 ден. по ком.
7393 X91 Подлошка Н=2мм со 3D штелување 22 ден. по ком.