Име X91 шарка клип 45° со меко затворање
Димензии Ø35мм
Финиш Никел
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Метал
Монтирање Брза монтажа со клип
Опис со ø 35mm монтажа и демонтажа на вратата без алат за дебелина на врата од 14-24mm 3D подесување (со соодветна подлошка) Дистанца од работ на вратата до отворот за шарката D=3-7mm Длабинско подесување преку штраф со навој Вградено меко затворање
Шифра Опис Цена
91828 X91 шарка клип 45° со меко затворање 155 ден. по ком.