Име X91 ШАРКА ПОЛУКОЛЕНО 100° КЛИП СО МЕКО ЗАТВOРАЊЕ
Димензии Ø35мм
Финиш Никел
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Челик
Опис Со ø 35мм монтажа и демонтажа на вратата без алат ; за дебелина на врата од 14-24мм; 3D подесување (со соодветна подлошка) Дистанца од работ на вратата до отворот за шарката D=3-7mm; Длабинско подесување преку штраф со навој; Со пружина за отворање и затворање.
Шифра Опис Цена
7891 X91 Шарка полуколено 100° клип со меко затвoрање 87 ден. по ком.