Име X91 Шарка права 165° клип со меко затворање
Димензии Ø35мм
Финиш Никел
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Челик
Опис Со ø 35мм; Монтажа и демонтажа на вратата без алат; За дебелина на врата од 14-26мм; 3D подесување (со соодветна подлошка); Дистанца од работ на вратата до отворот за шарката D=3-7mm; Длабинско подесување преку штраф со навој; Вградено меко затворање.
Шифра Опис Цена
7866 X91 Шарка права 165° клип со меко затворање 218 ден. по ком.