Име X91 Шарка 90° клип со меко затворање
Димензии Ø35мм
Финиш Никел
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Челик
Опис Со ø 35мм; Mонтажа и демонтажа на вратата без алат; За дебелина на врата од 14-24мм; 3D подесување (со соодветна подлошка); Дистанца од работ на вратата до отворот за шарката D=3-7mm; Длабинско подесување преку штраф со навој; Вградено меко затворање
Шифра Опис Цена
7917 X91 Шарка 90° клип со меко затворање 128 ден. по ком.