Име X91N – Шарка коленeста клип
Димензии Ø35мм
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Челик
Финиш Никел
Опис Со ø 35мм; Монтажа и демонтажа на вратата без алат; За дебелина на врата од 14-24мм; 3D подесување (со соодветна подлошка); Дистанца од работ на вратата до отворот за шарката D=3-7mm; Длабинско подесување преку штраф со навој; Со пружина за отворање и затворање.
Шифра Опис Цена
7909 X91N ШАРКА КОЛЕНЕСТА 100° КЛИП 55 ден. по ком.