Име X91N ШАРКА ПОЛУКОЛЕНО 100° КЛИП
Димензии Ø35мм
Финиш Никел
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Челик
Опис Со ø 35мм; Монтажа и демонтажа на вратата без алат; За дебелина на врата од 14-24мм; 3D подесување (со соодветна подлошка); Дистанца од работ на вратата до отворот за шарката D=3-7mm; Длабинско подесување преку штраф со навој; Со пружина за отворање и затворање.
Шифра Опис Цена
7905 X91N ШАРКА ПОЛУКОЛЕНО 100° КЛИП 51 ден. по ком.