Име X91N ШАРКА ПРАВА БЕЗ ПРУЖИНА 100° КЛИП
Димензии Ø35мм
Финиш Никел
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Челик
Монтирање Брза монтажа со клип
Опис • Со Ø 35mm • Монтажа и демонтажа на вратата без алат • За дебелина на врата од 14-24mm • 3D подесување (со соодветна подлошка) • Дистанца од работ на вратата до отворот за шарката D=3~7mm • Длабинско подесување преку штраф со навој
Шифра Опис Цена
91836 X91N шарка права без пружина клип 100° 66 ден. по ком.