Име X91N Шарка 135° клип
Димензии Ø35мм
Финиш Никел
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Метал
Монтирање Брза монтажа со клип
Опис • Со Ø 35mm • Монтажа и демонтажа на вратата без алат • За дебелина на врата од 14-24mm • 3D подесување (со соодветна подлошка) • Дистанца од работ на вратата до отворот за шарката D=3-7mm • Длабинско подесување преку штраф со навој
Шифра Опис Цена
91827 X91N Шарка клип 135° 114 ден. по ком.