Име X91N шарка 90° клип
Димензии Дијаметар на чашка Ø35mm
Финиш никел
Производител Emuca
Потекло Италија
Материјал Челик
Опис • Со Ø 35mm • Монтажа и демонтажа на вратата без алат • За дебелина на врата од 14-24mm • 3D подесување (со соодветна подлошка) • Дистанца од работ на вратата до отворот за шарката D=3-7mm • Длабинско подесување преку штраф со навој • Вградено меко затворање
Шифра Опис Цена
90938 X91N шарка 90° клип 71 ден. по ком.