Име YouboXx
Финиш Антрацит; Бел
Производител Kesseböhmer
Потекло Германија
Материјал Пластика
Опис YouboXx – сет 1 е составен од: 2 кутии (1.0 л. – 115 x 150 x 95) 1 кутија (2.1 л. – 115 x 300 x 95) 2 кутии (2.0 л. – 115 x 150 x 195) 1 држач за ножеви 2 водилки/ YouboXx – сет 3 е составен од: 2 кутии (1.0 л. – 115 x 150 x 95) 2 кутии (2.1 л. – 115 x 300 x 95) 2 водилки 1 прегради, долги
Шифра Опис Цена
90958 Dispensa/Comfort – YouboXx-сет1, бела 5,718 ден. по ком.
90959 Dispensa/Comfort – YouboXx-сет1, антрацит 5,818 ден. по ком.
90960 Dispensa/Comfort – YouboXx-сет3, бела 4,385 ден. по ком.
90961 Dispensa/Comfort – YouboXx-сет3, антрацит 4,530 ден. по ком.
92270 Dispensa junior – YouboXx-сет2, бела/хром 4,677 ден. по ком.
92269 Dispensa junior – YouboXx-сет2, антрацит 5,040 ден. по ком.