Име YouK
Димензии L=320 H=550/905/1500/2210 ; L=200 H=668;905
Финиш Црна
Производител Kesseböhmer
Потекло Германија
Материјал Челик облагороден со тефлон
Опис РАЗНОВИДНИТЕ ВИСИНИ И ДЛАБОЧИНИ НА YOUK МОЖЕ ДА БИДАТ КОРИСТЕНИ ВО БЕЗБРОЈНИ КОМБИНАЦИИ СО КОИ МОЖЕТЕ ДА СТАВИТЕ ИНДИВИДУАЛЕН ПЕЧАТ, СОЗДАВАЈЌИ СОПСТВЕН ДИЗАЈН! YOUK ОВОЗМОЖУВА ЛИЧЕН ИЗБОР НА ДЕКОРОТ И ДЕБЕЛИНАТА НА ПОЛИЦАТА (КОЈА НЕ Е ВКЛУЧЕНА).