Име Zero – Luxe профил за закачување 2,35m
Димензии 2.35m
Финиш Црна
Производител Emuca
Потекло EU
Материјал алуминиум
Опис Luxe – правоаголен профил за закачување / Потребни се дополнително држачи за монтажа / 72 / 5,000 Translation results / Може да се комбинира со дрвени или стаклени држачи за полици и носачи за елементи.