Име ZL F028 ST82 Anthracite Vercelli Granite/АС10
Димензии 25x25x4100mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Пластика
Опис Завршните лајсни се со идентичен декор како декорот на работната плоча. Се продаваат на пола должина и цела односно Л=2050мм или Л=4100мм
Наслов Z.L. F028 ST82 Anthracite Vercelli Granite/АС10
Шифра Опис Цена
6059 F028 ST82 Anthracite Vercelli Granite/АС10 391 ден. по м