Име ZL F041 ST15 White Sonora Stone/АС01
Димензии 25x25x4100mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Пластика
Опис Завршните лајсни се со идентичен декор како декорот на работната плоча. Се продаваат на пола должина и цела односно Л=2050мм или Л=4100мм
Наслов Z.L. F041 ST15 White Sonora Stone/АС01
Шифра Опис Цена
4107 F041 ST15 White Sonora Stone/АС01 438 ден. по м