Име ZL H110 ST9 Sealand Pine /АС10
Димензии 25x25x4100mm
Производител Egger
Потекло Австрија
Материјал Пластика
Опис Завршните лајсни се со идентичен декор како декорот на работната плоча. Се продаваат на пола должина и цела односно Л=2050мм или Л=4100мм
Наслов Z.L. H110 ST9 Sealand Pine /АС10
Шифра Опис Цена
6249 H110 ST9 Sealand Pine /АС10 438 ден. по m